Spring naar: Hoofdmenu, Service menu, Inhoud, Sitemap of Meer informatie over toegankelijkheid, InstellingenOpen Dag 2017

Ook dit jaar houdt de Aero Club Salland weer een Open Dag, op zaterdag 27 Mei a.s. bent U van harte welkom tussen 10:30 en 17:00 uur.

Gezien de successen van voorgaande edites van de Open Dag, is het niet meer dan logisch om ook dit jaar weer een Open Dag te organiseren om het publiek kennis te laten maken met onze mooie hobby. Tijdens de Open Dag kunt U een kijkje komen nemen in de keuken en zelf ontdekken hoe het er aan toe gaat op een van de grootste zweefvliegclubs van Nederland en misschien zelfs aan den lijve te ondervinden waarom zweefvliegen zo'n fantastische hobby is middels een kennismakingsvlucht.

Programma

Gedurende de Open Dag is er normaal vliegbedrijf, maar uiteraard zijn we dan, meer dan anders, ingesteld op het rondvliegen van de gasten. Naast de introductie vluchten waarbij U samen met een ervaren zweefvlieger op een van onze tweezitters of de motorzwever, de wereld eens van "boven" kunt bekijken, kunt U een kijkje nemen in de werkplaats, de hangaar, onze ruime kantine en misschien een "startje" maken op onze zweefvliegsimulator (let op: capaciteit is beperkt).

Bij alle programma punten zijn vrijwilligers van de Aero Club Salland aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een cursus onder het genot van een kopje koffie (of iets sterkers) in ons clubhuis.Sponsor van Aero Club Salland: Qontent
Spring naar: Hoofdmenu, Service menu, Inhoud, Sitemap of Meer informatie over toegankelijkheid, Instellingen