Spring naar: Hoofdmenu, Service menu, Inhoud, Sitemap of Meer informatie over toegankelijkheid, InstellingenSpeciaal scholierenaanbod!

De Aero Club Salland heeft een unieke aanbieding voor scholieren van 14 tot en met 18 jaar: de eerste twee jaar zweefvliegen voor slechts € 45,- per maand. Hiervoor krijg je praktijk én theorielessen, zodat je voor het eind van dit jaar in je eentje een zweefvliegtuig kunt besturen! Tenminste, als je een beetje aanleg en gevoel voor vliegen hebt natuurlijk…

Dit aanbod is inclusief de contributie bij de ACS en 50 starts. Ook is het KNVvL-lidmaatschap met WA-verzekering inbegrepen. Alleen de zweefvliegmedische keuring dien je zelf nog te regelen.

Jeugd op de strip

Binnen "no time" vlieg je helemaal zelf...

In de eerste 15 vluchten leer je voornamelijk hoe je het vliegtuig moet besturen. Door de vele starts in de relatief korte tijd zal je aan het einde van die eerste 15 vluchten in staat zijn om, nog wel met wat mondelinge aanwijzingen, het vliegtuig te starten, veilig te besturen en misschien ook al een beetje te landen!

De volgende fase zal veel aandacht besteed worden aan het vliegen van zuivere bochten, een goed circuit en vooral nette landingen. Na ongeveer 30 starts in staat om zelf helemaal het vliegtuig te besturen, thermiek te zoeken, je vlucht te plannen en ook om een redelijke landing te maken. Nog even en je kan solo...

Curusonderdelen

Hieronder volgt een korte opsomming van onderdelen die in de beginnersopleiding aan de orde komen.

Vliegcarrière

Met zweefvliegen maak je meteen een vliegende start naar een carrière als verkeersvlieger of luchtmachtpiloot. Maar ook als je ambities niet zo hoog gaan, is zweefvliegen een geweldige sport. Beleef de sensatie van zelf vliegen bij Aero Club Salland. Het is trouwens nog gezellig ook, met heel veel jeugdleden. Welcome aboard!

Informatie opvragen

Stuur mij meer informatie over het scholierenaabodSponsor van Aero Club Salland: Qontent
Spring naar: Hoofdmenu, Service menu, Inhoud, Sitemap of Meer informatie over toegankelijkheid, Instellingen