Spring naar: Hoofdmenu, Service menu, Inhoud, Sitemap of Meer informatie over toegankelijkheid, InstellingenFoto's

Deltavliegers op Salland

Afgelopen weekend waren een paar deltavliegers te gast op Salland om alvast te oefenen voor de komende NK 2017 die op het vliegveld van Aero Club Salland gehouden gaat worden. We kregen een schitterende serie foto's van Johan Bokma, waarvoor dank!

Janneke gaat zweefvliegen

Een fraaie foto serie van de dag dat de partner van onze hof-fotograaf Riekus Reinders een zweefvlieg startje kwam maken.

Open Dag 2013

Een paar foto's van de geslaagde Open Dag van de Aero Club Salland op zaterdag 6 April 2013. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Hans Heerink. Voor al zijn foto's kijk op foto impressie ACS Open Huis 2013.

Uitbouw aan de lierloods

De Aero Club Salland beschikt al enige jaren over een loods voor opslag van het rollend materieel, maar deze "lierloods" was helaas net te klein voor onze eigen Hydrostart. Dat is natuurlijk onhandig en hierom heeft de ACS dan maar een uitbouw gemaakt aan deze loods. Een fotoverslag van deze bouwactiviteiten staan in dit fotoalbum.

Dagje ACS

Een fraaie foto serie, alweer van onze "hoffotograaf" Riekus Reinders, van zomaar een dagje ACS

Sallandse overlanddag 2009

Op 2 mei j.l. is voor de vierde keer alweer de Sallandse overlanddag gehouden. Een ideale gelegenheid voor prille zweefvliegers om met een instructeur in een tweezitter van de club eens te ervaren hoe dat nou is, overlandvliegen. De Eerste Zaanse Zweefvliegclub was ook dit jaar van de partij.

Sallandse overlanddag 2008

Op 3 mei is er weer de Sallandse overllanddag gehouden: de hele vloot van de ACS, inclusief de prive-zweefvliegtuigen en nog een paar kisten van de Eerste Zaanse Zweefvliegclub, overland voor een leuke opdracht. In dit album vind je een kleine sfeerimpressie.

Meevliegen

Deze foto serie, gemaakt door Riekus Reinders, laat zien hoe een rondvlucht in een van onze zweefvliegtuigen vanaf vliegveld Lemelerveld er van begin tot eind uit kan zien. Puur genieten van het uitzicht boven Salland!

Voorjaarskamp 2007

In de eerste week van mei is er weer een fantastisch voorjaarskamp gehouden op de Aero Club Salland! Onze eigen leden en de leden van de Eerste Zaanse Zweefvliegclub, die een weekje te gast waren, hebben genoten van het prachtige zweefvliegweer. Met een goede sfeer, mooie verre, lange vluchten en lekker eten kan het ook eigenlijk niet mis gaan. Hier vind je een aantal foto's van het voorjaarskamp. De foto's zijn gemaakt door Martin Grim.

Pasen 2007

Een zeer verzorgde en dus smakelijke paasbrunch, vele mooie vluchten en een groot paasvuur waren de ingredienten van zeer geslaagd paasweekeinde bij de Aero Club Salland. Hier vind je een aantal foto's van het paasfeest 2007 bij de Aero Club Salland. De foto's zijn gemaakt door Martin Grim!

Vliegseizoen 2007 is begonnen!

Het vliegseizoen is inmiddels van start gegaan en de eerste vluchten smaken naar meer, veel meer! Enkele clubleden hebben al op 1400 meter gehangen... Hier vind je een aantal foto's van een van de eerste vliegdagen van 2007. De foto's zijn gemaakt door Oedske Osinga.

Sallandse tweedaagse 2006

Half juni was er zo als ieder jaar weer de Sallandse tweedaagse zweefvliegwedstrijd met deelnemers uit heel Nederland. Met twee hete dagen en uitdagende opdrachten was deze editie van de S2D weer zeer geslaagd! Hier vind je een aantal foto's van de Sallandse tweedaagse, editie 2006.

Sallandse overlanddag 2006

Op 6 mei 2006 is het 35-jarig bestaan van de Aero Club Salland gevierd met de Sallandse Overlanddag en een groot feest. Hier vind je wat foto's van dit zeer geslaagde evenement.Sponsor van Aero Club Salland: YourPress Media
Spring naar: Hoofdmenu, Service menu, Inhoud, Sitemap of Meer informatie over toegankelijkheid, Instellingen